Мануални терапии Biologique Recherche“Красивата кожа е въпрос на избор, не на случайност.”


В бюти център Love Your Skin, вие ще изпитате изцяло ново усещане, с помощта на козметичните продукти и прецизни протоколи за поразителна ефективност от Biologique Recherche Paris.

Мезотерапия с активен коктейл Cocktail d'Actifs Regenerants Biologique Recherche от минерали и витамини


С апарат Micro – Puncture Lab

Продължителност: 60 мин.
Цена: 300лв.

Предназначение: За състояния на кожата, нуждаещи се от регенерация – дехиодратирани кожи с признаци на преждевременно стареене. За състояния на кожата, претърпели промени от външни и вътрешни фактори и агресии, като пигментация и белези.

Преди и след медицински интервенции, за ускоряване на процеса на възстановяване на кожата. За балансиране на себорейни състояния на кожата. За ремоделиране на контура на лицето и повдигане на кожата по шията, и в областта на деколтето.

Това е една цялостна терапия, която започва с отпускащ масаж на лице, шия и делолте, последван от фин пилинг с Lotion P50 и безболезнена мезотерапия с фини игли. По време на процедурата, повърхностният слой на кожата се напоява с активния регенериращ коктейл, за дълбок и мултиактивен резултат дори и за най – девитализираните кожи. Кожата е изгладена, фините линии и бръчки изчезват, а недостатъците по кожата, като белези и петна са намалели.

Терапията помага да се преодолеят признаците на преждевременно остаряване. Кожата е по – добре хидратирана и възвръща своята еластичност и гладкост. Видими резултати веднага след първата сесия. Кумулативен ефект след всяка следваща сесия. Тенът на лицето е по – сияен и дори отпуснатата кожа се чувства по – плътна, преструктурирана и опъната. Кожата изглежда изпълнена, лицето подмладено и по – свежо. А резултатите са изцяло естествени.

Програма Втора Кожа „Soin Seconde Peau”


Регенерираща, изглаждаща и лифтинг процедура „Втора кожа”

Продължителност: 60 мин.
Цена: 450 лв.

Предназначение: Подходяща за Състояния на кожата, подложени на стареене.

Цели: Регенерира и изглажда кожата на лицето, осигурява лифтинг ефект; истинска алтернатива на ботокса. Революционна 3D маска от нанофибри с 80% Хиалуронова киселина. Истинска алтернатива на инжекционните процедури. Съчетаването с регенериращ, изглаждащ и лифтинг серум, позволява незабавно заличаване на знаците на годините.

Изглаждаща и хидратираща грижа за кожата – “Soin Restructurant et Lissant”


Продължителност: 60 мин.
Цена: 179 лв.

Предназначение: Подходяща за фина, чувствителна, реактивна кожа, белязана от времето.

Цели: Стимулира естествената защитна система на епидермиса. Изглажда фини линии и бръчки. Успокоява кожата. Изравнява тена и хидратира горните слоеве на епидермиса.
Възстановяваща терапия след медицински интервенции като дермаабразио, химически пилинг, лазер. Незабавно възстановяваща и лифтинг процедура за фини, чувствителни и реактивни Състояния на кожата® или Състояния на кожата®, белязани от годините. Кожата Ви е хидратирана, гладка и тонизирана.

Луксозен лифтинг “Lift C.V.S.”


Реструктуриращ комплекс за лице

Продължителност: 60 мин.
Цена: 179 лв.

Предназначение: Подходяща за нормални, себорейни, атонични и дебели кожи.

Цели: Лифтинг на лицето. Ексфолира епидермиса, като отстранява мъртвите клетки. Стяга порите. Изсветлява и изглажда кожата. Засилва епидермалното реконсруиране.

Ексфолиираща и лифтинг процедура, , която съчетава тонизиращи и оформящи техники. Скулптурира контура и стяга овала на лицето.

Процедура „Booster VIP O2“


Продължителност: 60 мин.
Цена: 179 лв.

Предназначение: Booster VIP O2 ревитализира и стимулира тена, за да придаде яркост и блясък на кожата на лицето.

Цели: Благодарение на иновативната си микро – масажираща текстура и уникалната си формула, Booster VIP O2 е революция в професионалните терапии за лице. Като виден представител на „VIP O2” гамата, този бустер стимулира епидермиса, за да реоксигенира тъканите на кожата. Пукащият ефект, който ще усетите по време на терапия, си взаимодейства с уникалната „VIP O2” платформа за борба със замърсяванията, за постигане на изключителни резултати: Кожата е изцяло детоксикирана и реоксигенирана, изчистена от замърсявания и по – сияйна.

Терапия за незабавно възстановяване „Biologique Feerie „


Продължителност: 60 мин.
Цена: 209 лв.

Предназначение: Подходяща за дебели и/или отпуснати състояния на кожата, с отворени пори.

Цели: Освежава и успокоява кожата, унифицира тена, тонизира и хидратира. Изглажда чертите на лицето и стяга кожата, като изпълва и заличава бръчки и фини линии.Възстановяваща терапия след медицински интервенции.

Тази интензивна терапия е особено препоръчителна за възстановяване на кожата след естетични, дерматологични процедури. Тя стяга, тонизира и обновява кожата. Изглажда бръчките, фините линии и очертава контура на лицето. Идеална терапия за плътни кожи, лишени от тонус и/или с широки пори.

Процедура с Хайвер и Колаген – „Soin Caviar Vert“


Продължителност: 60 мин.
Цена: 209 лв.

Предназначение: Подходяща за девитализирани и дехидратирани Състояния на кожата, загубили своя тонус, с разширени пори.

Цели: Хидратира кожата и изглажда проявените фини бръчки. Стимулира обмяната и епидермалното обновяване. Успокоява епидермиса и намалява зачервяванията.

Процедурата е създадена за грижа за взискателни Състояния на кожата®. Благодарение на регенериращите свойства на хайвера, комбинирани с ефикасността на колагена, кожата Ви е гладка и стегната. Овлажнява, подхранва и стяга. Терапията е предназначена за дехидратирани кожи, лишени от тонус.

По-гладка и озарена кожа с коктейл от Фруктови киселини “Soin Peeling Aux acides de fruits “


Продължителност: 60 мин.
Цена: 179 лв.

Предназначение: Подходяща за дебели, себорейни и/ или хипер – кератинизирани Състояния на кожата или кожа с белези.

Цели: Омекотява и тонизира епидермиса. Изсветлява пигментните петна. Изглажда и намалява фините линии и бръчки. Интензивна грижа, която обновява епидермиса.

Изчистваща и обновяваща грижа за плътни, себорейни и/или хипер-кератинизирани или кожи с белези. Омекотява и тонизира епидермиса. Изсветлява пигментните петна. Изглажда и намалява фините линии и бръчки. Интензивна грижа за кожата, която обновява епидермиса. Нова кожа, дори и за по-дебелите кожи.

Ексфолираща терапия „Soin Masque exfoliant P50 visage” за стягане овала на лицето и изпълване на кожата


Продължителност: 60 мин.
Цена: 179 лв.

Предназначение: Подходяща за дебели кожи с бръчки, изгубили своята еластичност, с неравна пигментация, с признаци на преждевременно остаряване.

Цели: Стяга овала на лицето и „изпълва кожата”. Има истински стягащ ефект. Озарява тена. Има регенериращ ефект. Кожата е по – гладка, мека и фина.

Тази терапия е създадена за плътни кожи с бръчки, които са изгубили еластичност и имат неравна пигментация. Изравнява и осветява тена. Тонизира и стяга овала на лицето. Заличава фините повъхностни несъвършенства. Резултати: Стяга овала на лицето и „изпълва” кожата. Има истински стягащ ефект. Озарява тена. Има регенериращ ефект дори и при много дебели кожи.

Хидратираща терапия за сияен тен „Hydreclat“


Продължителност: 45 мин.
Цена: 149 лв.

Предназначение: Подходяща за зрели състояния на кожата и/или кожа с пигментни петна.

Цели: Изчиства кожата и стяга порите. Прави тена сияен и равен. Възстановява бариерната функция на епидермиса. Хидратирaщa и изпъваща процедура, която озарява, тонизира тена и освежава кожата.

Ремоделираща процедура МС110– „Soin MC110 Restructurant”


Продължителност: 60 мин.
Цена: 179 лв.

Предназначение: Подходяща за нереактивна, девитализирана, плътна и/или слаба кожа.

Цели: Изпълва лицето и намалява фините линии и бръчки. Тонизира и хидратира епидермиса. Изчиства и ексфолира повърхността на кожата.

Изпълваща наново процедура за Състояния на кожата®, лишени от тонус, нормални, девитализирани и с бръчки. Неравномерният микро-профил на епидермиса се изравнява, а формата на лицето Ви е ремоделирана. Вашата кожа изглежда по-гладка, чиста и млада.

Себум Ре – балансираща процедура – „Soin Sebo-Reequilibrant“


Продължителност: С бустер MC 110 – 60 мин.
Цена: С бустер MC - 179 лв.

Цена: Без бустер MC - 149 лв.

Предназначение: Подходяща за Състояния на кожата със себорея и/или тенденция към акне, изморена кожа и/или с разширени пори.

Цели:Регулира секрецията на серум. Изчиства и стяга порите. Изсветлява и изравнява тена. Успокоява епидермиса и намалява зачервяванията. Ускорява заздравяването на пъпките по кожата.

Себо-регулираща процедура, която изчиства и стяга порите на кожата, за равномерен, матиран и свеж тен. Тази процедура може да бъде част от цялостна програма за лечение на акне.

Хидратираща процедура за чувствителни Състояния на кожата® – „Soin Biosensible”


Продължителност: 45 мин.
Цена: 149 лв.

Предназначение: Подходяща за чувствителни, стресирани и реактивни състояния на кожата.

Цели: Намалява чувствителността на кожата. Успокоява и ребалансира епидермиса. Облекчава опънатостта. Укрепва и реструктурира епидермиса и осигурява комфорт.

Процедура за възстановяване на особено чувствителни, стресирани и дехидратирани Състояния на кожата®. Кожата Ви е успокоена и защитена. Тази терапия може да се прилага непосредствено след медицински, естетични процедури, като лазер, ресърфейсинг, IPL, дермоабразио, мезотерапия.

Регенерираща процедура Верникс – „Soin Regenerant Vernix”


Продължителност: 60 мин.
Цена: 199 лв.

Предназначение: Подходяща за стресирани или девитализирани състояния на кожата.

Цели: Увеличава епидермалната реконструкция и регенерация. Активира капацитета на увредената кожа за възстановяване. Предпазва и подобрява хидратацията на епидермиса, като изглажда бръчките, причинени от дехидратация, за по – мека кожа.

Подмладяваща, регенерираща и възстановяваща процедура, която дава на увредената кожа истинско „Прераждане”.

Процедура за третиране на кожи с тенденция към розацея –“Soin Erythros”


Продължителност: 45 мин.
Цена: 149 лв.

Предназначение: Подходяща за чувствителни Състояния на кожата, с тенденция към розацея.

Цели: Видимо намалява зачервяванията, причинени от розацея и предотвратява появата на симптомите. Регулира съдообразуването и съдоразширяването. Облекчава усещането за опънатост, укрепва и реструктурира епидермиса и осигурява усещане за комфорт.

Терапия, която зачита деликатния, физилогичен баланс на чувствителните и реактивни Състояния на кожата®, страдащи от зачервяване. Леките, изглаждащи движения и нанасянето на продукти, богати на хидратиращи съставки, помага да се намали зоната от кожата, засегната от зачервяване, както и да се предотврати образуването на нови кръвоносни съдове. Успокоява кожата и й осигурява усещане за комфорт.

Процедура за нетолерантни състояния на кожата „Toleskin“


Продължителност: 60 мин.
Цена: 210 лв.

Предназначение: Специално разработена терапия за нетолерантни състояния на кожата.

Цели: Успокояващият бустер „Toleskin” десенсибилизира епидермиса, за да подобри прага му на толерантност и да го защити при сблъсъците му с ежедневния стрес.

Апарат Remodeling Face


remodeling face

Цена: 69лв - 159лв
Времетраене: 45 мин

Remodeling Face Machine - 159лв.
Ко - Фактор Remodeling Face Machine - 69лв. Предназначение: Подходящ за всички състояния на кожата

Цели: Повдига клепачите, подчертава формата на очите, за по-изявени скули, ремоделиране на лицето, по-малко видими бръчки.

Сияен тен, повдигнати клепачи, подчертана форма на очите, по-изявени скули, заострена брадичка, по-малко видими бръчки – това са някои от магическите ефекти, които се постигат с Remodeling Face®. Високо технологично био-стимулиране за персонализирани резултати. Remodeling Face® съчетава силата на четири вида ток: (галваничен, средна и висока честота и „електропорация”) за незабавни и дълготрайни резултати.

Този модул може да бъде използван самостоятелно или да бъде добавен към всяка една терапия.

Този апарат използва най-високо ниво bio – електротерапия за персонализирани козметични процедури и включва четири типа ток:

Галваничен ток – електрически еднопосочен постоянен ток, който подобрява абсорбцията на активните съставки.
Ток с ниска и средна честота – електрически поляризиран еднопосочен ток, който има миотоничен и ремоделиращ ефект.
Атермичен, пулсиращ ток с висока честота – радио вълна в 3MHz до 30MHz спектър, която динамизира и балансира епидермалните функции.
Електропорация – високочестотен импулсен ток, за да се направи горния слой на епидермиса пропусклив и да помогне на активните съставки да мигрират в клетките чрез временно създаване на множество „отвори” в тяхната повърхност.

Ментониерите дават възможност за повдигане и преструктуриране на специфична зона на долните бузи и овала на лицето .

Модул Ко - Фактори на Biologique Recherche (могат да бъдат добавени към всяка терапия)


- Бустер озаряваща маска Pigm 400 - 79лв.
- Маска за устни Lift Kiss - 49лв.
- Маска незабавен лифтинг Platysma - 69лв.
- Изсветляващи пачове за изморени очи Patch Defatigants - 59лв.
- Успокочваща маска за нетолерантна кожа ToleSkin - 119лв.
- Успокочваща маска с водорасли Cold Mask - 79лв.
- Маска против бръчки с изглаждащо действие Caviar Vert - 95лв.

Skin Instant Lab и Visio Lab


Цена: 79 лв.
Диагностиката на кожата на лицето бива визуална, тактилна и апаратна. Biologique Recherche разполагат с единствен по рода си апарат за диагностика на Състоянието на кожата на лицето, Skin Instant Lab, който прецизно, процентно измерва следните характеристики: ниво на хидратация, еластичност, пигментации, себум и естествена защита на кожата, като изследването се прилага в различни зони на лицето. На базата на направената козметична оценка на епидермиса, вашият специалист ще ви препоръча най-подходящите продукти за домашна грижа и процедури в салона, за здрава и сияйна кожа.

PRX пилинг


Цена: 170 лв.
Продължителност: 40 мин.

Химическият пилинг PRX-T33 се отнася до средните процедури за пилинг, с които можете да премахнете хроничните белези postacne , пигментни петна . Препаратът, използван за обелване на PRX-T33, не причинява такова силно зачервяване и лющене като разтвор, който се използва за повърхностния пилинг. Следователно процесът на възстановяване след отлепване на PRX-T33 протича много по-бързо. Друго съществено предимство на процедурата е, че не подобрява фоточувствителността на кожата, така че не е необходимо да я прекарвате през студения сезон.

Пилинг BioRePeelCL3


Лице: 160 лв.
Продължителност: 50 мин.

Двуфазна технология - пилинг с хидратация, регенерация, био-стимулатор, ревитализант,анти-акне, комедони, анти-ейдж, антиоксидант.

Класическо Почистване на лице с продукти на френската марка Simon Mahler.


Почистване на лице с продукти на френската марка Simon Mahler .За да изглежда кожата млада и свежа, важно е тя да бъде почиствана правилно!

Цена: 149 лв.
Продължителност: 60-80 мин.


Авторски масаж на лице,шия и деколте.


Изпълняван от Елена Христич

Цена: 129 лв.
Продължителност: 60 мин.

Процедури за тяло, съставени според персоналното състояние на кожатаBiologique Recherche прилага своя опит в процедурите за лице и в персонализирания си подход към тялото, с предложение за цялостна диагностика на тялото, включително акета, визуално изследване на епидермиса и био-електро стимулация за измерване и анализ на телесния състав.

Ексфолиращ, хидратиращ и релаксиращ масаж – „Р50 „Нова кожа”
Подготовка на епидермиса


Продължителност: 60 мин.
Цена: 139 лв.

Предназначение: Подходяща за всяко състояние на кожата.

Цели: Ексфолира и елиминира мъртвите клетки на кожата и замърсявания. Стимулира епидермалните функции и увеличава епидермалната устойчивост. Тонизира и хидратира кожата. Освободена от мъртви клетки и замърсявания, кожата на тялото Ви е бляскава, мека, поравномерна и тонизирана.

Тази терапия включва пилинг на тяло и хидратиращ масаж, който възстановява здравето на роговия слой, оставяйки кожата ефективно защитена от суровите климатични условия (слънце, вятър, студ). Препоръчително е прилагането на тази процедура, преди други терапии за тяло. Възползвайте се веднъж месечно, за да запазите кожата си красива и здрава.

Детоксикираща терапия с водорасли – „Soin Detoxifiant aux Algues”


Продължителност: 60 мин.
Цена: 139 лв.

Предназначение: Подходяща за всички Състояния на кожата.

Цели: Симулира микроциркулацията и помага да се разградят локализираните, нежелани мастни натрупвания. Елиминира токсините и излишната вода. Тонизира, хидратира и стяга епидермиса.

Съчетаването на енергизиращ и ексфолиращ масаж с маска от термални водорасли, тонизира и детоксикира Вашия епидермис. Маската и последващият бустер се избират от специалиста, според състоянието на кожата. В зависимост от това, кой бустер се използва и дали се въздейства върху зони или върху цялото тяло, процедурата може да продължи 60/90 или 120 мин. Презизната диагностика и персонализираният подход, осигуряват забележителни резултати веднага след първата процедура. За оптимални резултати се препоръчва курс от терапии.

Отслабваща процедура с етерични масла – „Cure Minceur au Gant”


Продължителност: 60 мин.
Цена: 139 лв.

Предназначение: Подходяща за всички Състояния на кожата.

Цели: Персонализирана отслабваща терапия с добавени предимства на ароматерапия.

Стимулира микроциркулацията и помага да се разградят локализираните, нежелани мастни натрупвания. Елиминира токсините и излишната вода. Тонизира, хидратира и извайва епидермиса.

Отслабваща процедура, която се съчетава с предимствата на ароматерапията. Тя стимулира микроциркулацията и подпомага елиминирането на токсини и задържани течности. Препоръчваме терапевтичен цикъл от 6 процедури за 2 месеца.

Пакет „предплатена привилегия“ – 6 терапии – 702 лв.

Антицелулитна процедура с активно изгаряне на мазнини – „Cure Anti-C & Booster Minceur”


Продължителност: 60 мин.
Цена: 149 лв.

Предназначение: Подходяща за Състояния на кожата с локални мастни натрупвания и видими признаци на целулит.

Цели: Нежното ексфолиране помага проникването на активните съставки и възстановява качеството на роговия слой на кожата. Активира микроциркулацията и видимо намалява целулита. Липолитичното действие предизвиква отслабване.

Процедура, която подобрява стегнатостта на кожата и микроциркулацията. Ефективността на терапията се мултиплицира чрез използването на Бустер за отслабване. Препоръчваме терапевтичен цикъл от 6 процедури за 2 месеца.


Лифтинг, стягаща терапия – „Lift C.V.S Corps”

Лифтинг процедура за тяло, със стягащ серум Матрисел


Продължителност: 40 мин / 60мин
Цена: 189лв / 259лв

Предназначение: Подходяща след отслабващи програми, за стягане и тонизиране на разширените тъкани, както и при Състояния, изгубили своята еластичност.

Цели: Елиминира мъртвите кожни клетки. Засилва епидермалната регенерация. Изглажда и тонизира кожата. Стимулира кръвообръщението и помага за намаляване на целулита. Наново оформя тялото.

Хидратиращ и дермо-защитен, био-рефлексен масаж, идеален за състояния след програма за намаляване на теглото, за стягане и тонизиране на тъканите, елиминиране на мъртвите клетки и скулптуриране на тялото.

Терапия за намаляване обиколката на бедрата и отекли, „тежки” крака


Продължителност: 60 мин.
Цена: 149 лв.

Предназначение: Подходяща за облекчаване на изморени, „тежки”, отекли крака, както и при бременност, и дълги пътувания

Цели: Засилва микроциркулацията и облекчава умората. Превенция срещу отичането на краката. Осигурява усещане за лекота и свежест. Подсилва и оздравява дермата. Тази терапия за крака се предлага в няколко варианта, в зависимост от Състоянието на кожата©. Масажната техника, която се изпозлва в терапията включва рефлексотерапия, дренаж и стимулиране. Резултати: Укрепва епидермиса, помага да се подобри кръвообращението, заличава усещането за „тежки крака”. Предоставя усещане за свежест и лекота, благодарение на термалния ефект – топло/студено.

Derma Oxy


Продължителност:45 мин.
Цена: 130 лв.
Цена за скалп: 130 лв.

Предназначение: Стимулира кожата със специфични бустери, съдържащи хиалуронова киселина, есенциални витамини, пептиди и чист 95% кислород. Derma Oxy терапия е подходяща за всички състояния на кожата.
Цели:Поддържа и възстановява баланс на кожата, като добавя нов хиалурон, стимулира производството на колаген, подхранва еластина и повишава еластичността на кожата.

Queen of Egypt ALQVIMIA


Почувствайте се кралица с новия авторски ритуал “Queen of Egypt на ALQVIMIA “ Той включва пилинг масаж на цяло тяло със соли на Мъртво море, заедно с етеричните масла от тамян, смирна и петитгрейн ще подмладят кожата ви, като същевременно ще ви дадат усещане за хармония, очарование и красота, което ще ви накара да се почувствате като истинска кралица.

Цена: 149 лв.

Масажи за цяло тялоРелаксиращ масаж


Продължителност: 60 мин.
Цена: - 119 лв.

Класически масаж


Продължителност: 60 мин.
Цена: - 139 лв.

Дълбокотъканен масаж + стречинг


Продължителност: 60 мин.
Цена: - 149 лв.

Ароматерапевтичен масаж / с етерични масла ALQVIMIA /


Цена: - 139 лв.

Антицелулитен масаж


Продължителност: - 35 мин.
Цена: - 80 лв.

Мадеротерапия / Дърволечение /


Мадеротерапията или Терапията с дървп,представлява техника за извършване интензивен,но не инвазивен масаж с помощта на няколко дървени инструмента с различни форми и размери.Тези дървени инстументи са проектирани да се адаптират към фигурата на тялото ни ,като всеки от тях има различни цели.Това лечение осигурява многобройни ползи за здравето и естетическите цели,насърчавайки благосъстоянието на клиента.

Зона: крака и седалище / корем и паласки
Продължителност: 45 мин / 35 мин.
Цена: 120лв / 100 лв.

Лечебен масаж на гръб


Продължителност: - 40 мин.
Цена: - 90 лв.

Масаж на скалп


Продължителност: - 30 мин.
Цена: - 79 лв.

Рефлексология / стъпала, подбедрица /


Продължителност: - 30 мин.
Цена: - 79 лв.

Авторски "Royal масаж" - Микс от всички масажни техники


Продължителност: - 90 мин.
Цена: - 229 лв.

ЕндосфераПървият в България апарат с микро вибрация EndoSpheresTherapy. Иновативната Ендосфера терапия ефективно отсранява:
- целулит във всички стадии и перфектно моделира контурите на тялото;
- видимо намалява обемите, подобрява релефа и тонуса на кожата, активира обменните процеси, укрепва съединителната тъкан, подобрява трофиката на мускулната тъкан,отстранява мускулни болки и крампи, премахва оточност, подобрява общото състояние на организма.

Процедури за тяло:
Продължителност: 30 - 40 - 60 мин.
Цена: Стандартна процедура /40 мин./ - 160 лв.
Пакет 12 процедури : 1599 лв.
Цяло тяло: 60 мин - 200 лв.
Пакет 12 процедури : 1899 лв.
Половин тяло: 30 мин - 140 лв.
Пакет 12 процедури : 1299 лв.

Процедури за лице:
Цена: Стандартна процедура /75 мин./ -199лв.
Пакет от 12 процедури - 1899лв.
Експресна процедура /30мин./ - 99лв.
Пакет от 12 процедури - 990лв.

Апарат Indiba Edna Pro MaxГРИЖА ЗА ЦЯЛО ЛИЦЕ - ЗА КРАСИВА И ЗДРАВА КОЖА


Продължителност: 30 мин.
Цена за терапия: 180 лв.
Пакет от 6 процедури: 972 лв. (спестявате 10% от цената)
Пакет от 12 процедури: 1728 лв. (спестявате 20% от цената)

Ползи: За цялостна регенерация на кожата, увеличаване на еластичността и мускулния тонус, подобряване на контура, хидратация, успокоение на признаците на розацея, унифициране на тена.

Подходяща срещу признаците, свързани със знаците на годините: Отпусната кожа, изменение в контура на лицето, при наличие на бръчки и мимически линии, при розацея и купероза, сухота.

ПРОЦЕДУРА "ЦЯЛО ЛИЦЕ"


МОЖЕ ДА БЪДЕ ПЕРСОНАЛИЗИРАНА, ЧРЕЗ ПРИЛАГАНЕ НА СПЕЦИАЛНО РАЗРАБОТЕН КОНТАКТЕН КРЕМ, НАСОЧЕН СРЕЩУ КОНКРЕТЕН ПРОБЛЕМ
Продължителност: 30 мин.
Цена за персонализирана терапия: 180 лв.
Пакет от 6 процедури: 972 лв. (спестявате 10% от цената)
Пакет от 12 процедури: 1728 лв. (спестявате 20% от цената)

С помощта на петте контактни крема от INDIBA със съдържание на активни съставки за персонализирана грижа, нашите специалисти ще могат да надградят изживяването ви според нуждите на кожата, а вие можете да избирате между:
- Терапия срещу признаците на стареене;
- Успокояваща терапия за чувствителна кожа;
- Сияйна кожа без пигментни петна;
- Балансиране и пречистване за комбинирани състояния на кожата, склонни към себорея;
- Балсам за кожата след слънчево изгаряне и/или след инвазивни естетични процедури, с канабидиолен крем;

ЗОНА ОКОЛООЧЕН КОНТУР


Продължителност: 20 мин.
Цена: 120 лв.
Пакет от 6 процедури: 648 лв. (спестявате 10% от цената)
Пакет от 12 процедури: 1152 лв. (спестявате 20% от цената)

Ползи: Стяга кожата, осигурява дренаж, увеличава потока на кръв и микроциркулацията. Подобрява еластичността на кожата, намалява мастните торбички и отваря окото.

Подходяща при: Паднал клепач, мастни торбички, оток под очите и бръчки "пачи крак".

ADIOS ДВОЙНА БРАДИЧКА


Продължителност: 20 мин.
Цена: 120 лв.
Пакет от 6 процедури: 648 лв. (спестявате 10% от цената)
Пакет от 12 процедури: 1152 лв. (спестявате 20% от цената)

Ползи: Увеличава еластичността, контурира лицето, изглажда кожата и намалява мастните натрупвания.

Подходяща при: Загуба на еластичност, задържане на течности и наличие на мастни натрупвания.

ГРИЖА ЗА ШИЯТА И ДЕКОЛТЕТО


Продължителност: 30 мин.
Цена за терапия: 180 лв.
Пакет от 6 процедури: 972 лв. (спестявате 10% от цената)
Пакет от 12 процедури: 1728 лв. (спестявате 20% от цената)

Ползи: Увеличава еластичността, стяга и изглажда кожата, намалява мастните натрупвания.

Подходяща при: Отпускане на кожата, наличие на бръчки, сухота и мастни натрупвания.

/ПРЕМИУМ/ ЗОНА ОКОЛООЧЕН КОНТУР


Продължителност: 25 мин.
Цена за терапия: 150 лв.
Пакет от 6 процедури: 810 лв. (спестявате 10% от цената)
Пакет от 12 процедури: 1440 лв. (спестявате 20% от цената)

Ползи: Придава свеж, здрав и сияен вид на погледа. Хидратира и оксигенира.

Подходяща при: повяхнала, "уморена" кожа около очите, сухота и бръчки "пачи крак".


/ПРЕМИУМ/ ГРИЖА ЗА ШИЯТА И КОНТУРИРАНЕ НА ЛИЦЕТО


Продължителност: 25 мин.
Цена за терапия: 150 лв.
Пакет от 6 процедури: 810 лв. (спестявате 10% от цената)
Пакет от 12 процедури: 1440 лв. (спестявате 20% от цената)

Ползи:Стяга и подобрява вида на отпуснатата кожа, контурира овала на лицето и засилва твърдостта на тъканите.

Подходяща при: отпусната кожа в областта на шията и челюстта.


/ПРЕМИУМ/ПОДМЛАДЯВАНЕ НА УСТНИ И НАЗОЛАБИАЛ


Продължителност: 20 мин.
Цена за терапия: 120 лв.
Пакет от 6 процедури: 648 лв. (спестявате 10% от цената)
Пакет от 12 процедури: 1152 лв. (спестявате 20% от цената)

Ползи:Подмладяване в зоната на устните, заличване на радиерни и назолабиални бръчки

Подходяща при: изявени назолабиални бръчки, при наличие на радиерни, "баркод" бръчки и паднали кранчета на устата.


ЛИФТИНГ НА ГЪРДИТЕ


Продължителност: 30 мин.
Цена за терапия: 180 лв.
Пакет от 6 процедури: 972 лв. (спестявате 10% от цената)
Пакет от 12 процедури: 1728 лв. (спестявате 20% от цената)

Ползи:Оформяне и повдигане на бюста, за релаксация на мускулите, подобряване на хидратацията.

Подходяща при: отпуснати гърди и кожа на деколтето, загуба на тонус и еластичност.


СТЕГНАТ КОРЕМ


Продължителност: 30 мин.
Цена за терапия: 180 лв.
Пакет от 6 процедури: 972 лв. (спестявате 10% от цената)
Пакет от 12 процедури: 1728 лв. (спестявате 20% от цената)

Ползи:Стяга и контурира, засилва дренажа, намалява мастните натрупвания, с действие в дълбочина върху висцеларните мазнини.

Подходяща при: отпуснатост, наличие на мастни натрупвания, задържане на течности.


СТЕГНАТИ РЪЦЕ


Продължителност: 30 мин.
Цена за терапия: 180 лв.
Пакет от 6 процедури: 972 лв. (спестявате 10% от цената)
Пакет от 12 процедури: 1728 лв. (спестявате 20% от цената)

Ползи:Стяга, контурира и изглажда кожата, засилва дренажа и намалява мастните натрупвания -тонизира мускулите и преоформя ръцете.

Подходяща при:задържане на течности, наличие на локализирани мазнини, отпускане на кожата.


БРИЧ И БЕДРА


Продължителност: 30 мин.
Цена за терапия: 180 лв.
Пакет от 6 процедури: 972 лв. (спестявате 10% от цената)
Пакет от 12 процедури: 1728 лв. (спестявате 20% от цената)

Ползи:Намалява локализираните мазнини, стяга и подобрява вида на кожата, подобрява кръвообращението и наличието на портокалова кожа, увеличава мускулния тонус и твърдостта на тъканите.

Подходяща при:отпускане, локализирани мастни натрупвания по бедрата, при портокалова кожа.


РЕМОДЕЛИРАНЕ НА ТАЛИЯ


Продължителност: 20 мин.
Цена за терапия: 120 лв.
Пакет от 6 процедури: 648 лв. (спестявате 10% от цената)
Пакет от 12 процедури: 1152 лв. (спестявате 20% от цената)

Ползи:Редефиниране на контура, стягане и намаляване на мастните натрупвания.

Подходяща при:отпуснатост и наличие на локализирани мазнини в зоната.


РЕМОДЕЛИРАНЕ НА ЦЕЛИ КРАКА


Продължителност: 45 мин.
Цена за терапия: 270 лв.
Пакет от 6 процедури: 1458 лв. (спестявате 10% от цената)
Пакет от 12 процедури: 2592 лв. (спестявате 20% от цената)

Ползи:Стимулира регенерацията на тъканите, дренажа и елиминирането на токсините в тялото. Подобрява кръвообращението, бори се с целулита, подобрява качеството на кожата и ремоделира отново формата на краката.

Подходяща при:отпусната кожа и наличие на мастни натрупвания в зоната на краката


КРАСИВ И ЗДРАВ ГРЪБ


Продължителност: 45 мин.
Цена за терапия: 270 лв.
Пакет от 6 процедури: 1458 лв. (спестявате 10% от цената)
Пакет от 12 процедури: 2592 лв. (спестявате 20% от цената)

Ползи:Укрепва гърба и намаля мастните натрупвания. Засилва дренажа и осигурява уелнес ефект, и релаксация.

Подходяща при:отпусната кожа, локализирани мазнини и задържане на течности.


ЕДЕМАТОЗЕН ЦЕЛУЛИТ


Продължителност: 50 мин.
Цена за терапия: 300 лв.
Пакет от 6 процедури: 1620 лв. (спестявате 10% от цената)
Пакет от 12 процедури: 2880 лв. (спестявате 20% от цената)

Ползи:Изглаждане на целулита и увеличаване на лимфната, и венозна циркулация. За засилване на микроциркулацията и намаляване на отока.

Подходяща при:наличие на воден целулит, при ефект "портокалова кожа" и разширени вени.


СЕДАЛИЩЕ


Продължителност: 30 мин.
Цена за терапия: 180 лв.
Пакет от 6 процедури: 972 лв. (спестявате 10% от цената)
Пакет от 12 процедури: 1728 лв. (спестявате 20% от цената)

Ползи:Намалява фиброзата и локализираните мазнини, увеличава микроциркулацията, стяга и повдига седалищните мускули, изглажда портокаловата кожа и контурира.

Подходяща при:отпускане на седалището, локализирани мазнини, при портокалова кожа


ФИБРОЗЕН ЦЕЛУЛИТ


Продължителност: 50 мин.
Цена за терапия: 300 лв.
Пакет от 6 процедури: 1620 лв. (спестявате 10% от цената)
Пакет от 12 процедури: 2880 лв. (спестявате 20% от цената)

Ползи:Изглаждане на целулита и намаляване на фиброзата. За улесняване на липолизата, увеличаване на микроциркулацията и елиминиране на токсините.

Подходяща при:наличие на стар, релефен целулит, при ефект твърда "портокалова кожа" - болезнена и трудна за защипване.


АДИПОЗЕН ЦЕЛУЛИТ


Продължителност: 50 мин.
Цена за терапия: 300 лв.
Пакет от 6 процедури: 1620 лв. (спестявате 10% от цената)
Пакет от 12 процедури: 2880 лв. (спестявате 20% от цената)

Ползи:Изглаждане на целулита и улесняване на разграждането на мазнините. За засилване на микроциркулацията, намаляване на мастните натрупвания и адипоцитите.

Подходяща при:наличие на мек, мастен целулит, при лек ефект "портокалова кожа".


УМОРЕНИ, ОТЕКЛИ КРАКА


Продължителност: 40 мин.
Цена за терапия: 240 лв.
Пакет от 6 процедури: 1296 лв. (спестявате 10% от цената)
Пакет от 12 процедури: 2304 лв. (спестявате 20% от цената)

Ползи:Придава усещане за лекота и намалява отока - за равномерен цвят, укрепване на капилярите и превенция срешу разширени вени.

Подходяща при:сухота, белези на застаряване, загрубяла кожа и задържане на течности


ДЛАНИ


Продължителност: 30 мин.
Цена за терапия: 180 лв.
Пакет от 6 процедури: 972 лв. (спестявате 10% от цената)
Пакет от 12 процедури: 1728 лв. (спестявате 20% от цената)

Ползи:Подхранва, хидратира и омекотява кожата на ръцете, и дланите. Засилва микроциркулацията и дренажа, и подобрява цялостния вид на кожата.

Подходяща при:сухота, белези на застаряване, загрубяла кожа и задържане на течности.


ХОДИЛА


Продължителност: 30 мин.
Цена за терапия: 180 лв.
Пакет от 6 процедури: 972 лв. (спестявате 10% от цената)
Пакет от 12 процедури: 1728 лв. (спестявате 20% от цената)

Ползи:Хидратира, засилва микроциркулацията и дренажа, релаксира и намалява чувството за тежест.

Подходяща при:сухота, нарушена циркулация, чувство за тежест и задържане на течности в ходилата.


/ПРЕМИУМ/ ВЪЗВРЪЩАНЕ НА КРАСОТАТА В ЗОНАТА НА РЪЦЕТЕ


Продължителност: 40 мин.
Цена за терапия: 240 лв.
Пакет от 6 процедури: 1296 лв. (спестявате 10% от цената)
Пакет от 12 процедури: 2304 лв. (спестявате 20% от цената)

Ползи:Подобрява състоянието и вида на кожата.

Подходяща при:наличие на бръчки, сухота и грубост


/ПРЕМИУМ/ ПОДМЛАДЯВАНЕ НА КОЛЕНЕ


Продължителност: 30 мин.
Цена за терапия: 180 лв.
Пакет от 6 процедури: 972 лв. (спестявате 10% от цената)
Пакет от 12 процедури: 1728 лв. (спестявате 20% от цената)

Ползи:Засилва дренажа, релаксира и подобрява вида на кожата.

Подходяща при:сухота, грубост и задържане на течности.


АНТИ - СТРЕС


Продължителност: 20 мин.
Цена за терапия: 120 лв.
Пакет от 6 процедури: 648 лв. (спестявате 10% от цената)
Пакет от 12 процедури: 1152 лв. (спестявате 20% от цената)

Ползи:Облекчава натрупаното напрежение в зоната на врата, гърба и ръцете. Преминаването на електрическия ток от устройствата на INDIBA през тъканите на човек, освобождава серия хормони на щастието като ендорфин, допамин и сератонин.

Подходяща при:натрупано напрежение в тялото.


СЛАДКИ СЪНИЩА


Продължителност: 20 мин.
Цена за терапия: 120 лв.
Пакет от 6 процедури: 648 лв. (спестявате 10% от цената)
Пакет от 12 процедури: 1152 лв. (спестявате 20% от цената)

Ползи:За подобряване на качеството от нощния сън. За пълноценна почивка и справяне с ежедневните задачи с усмивка и нестихваща енергия.

Подходяща при:нарушен сън и липса на енергия.


ГРИЖА ЗА ЛИЦЕТО


Продължителност: 20 мин.
Цена за терапия: 120 лв.
Пакет от 6 процедури: 648 лв. (спестявате 10% от цената)
Пакет от 12 процедури: 1152 лв. (спестявате 20% от цената)

Ползи:Намаляване на напрежението в зоната на лицето.

Подходяща при:главоболие.


БАЛАНСИРАНЕ


Продължителност: 20 мин.
Цена за терапия: 120 лв.
Пакет от 6 процедури: 648 лв. (спестявате 10% от цената)
Пакет от 12 процедури: 1152 лв. (спестявате 20% от цената)

Ползи:За цялостна релаксация и стимулиране на метаболитните функции.

Подходяща при:нужда от хармонизиране, балансиране на енергиите в тялото.