Мануални терапии Biologique Recherche“Красивата кожа е въпрос на избор, не на случайност.”


В бюти център Love Your Skin, вие ще изпитате изцяло ново усещане, с помощта на козметичните продукти и прецизни протоколи за поразителна ефективност от Biologique Recherche Paris.

1.Мезотерапия с активен коктейл от минерали и витамини


С апарат Micro – Puncture Lab

Продължителност: 60 мин.
Цена: 280 лв.

Предназначение: За състояния на кожата, нуждаещи се от регенерация – дехиодратирани кожи с признаци на преждевременно стареене. За състояния на кожата, претърпели промени от външни и вътрешни фактори и агресии, като пигментация и белези.

Преди и след медицински интервенции, за ускоряване на процеса на възстановяване на кожата. За балансиране на себорейни състояния на кожата. За ремоделиране на контура на лицето и повдигане на кожата по шията, и в областта на деколтето.

Това е една цялостна терапия, която започва с отпускащ масаж на лице, шия и делолте, последван от фин пилинг с Lotion P50 и безболезнена мезотерапия с фини игли. По време на процедурата, повърхностният слой на кожата се напоява с активния регенериращ коктейл, за дълбок и мултиактивен резултат дори и за най – девитализираните кожи. Кожата е изгладена, фините линии и бръчки изчезват, а недостатъците по кожата, като белези и петна са намалели.

Терапията помага да се преодолеят признаците на преждевременно остаряване. Кожата е по – добре хидратирана и възвръща своята еластичност и гладкост. Видими резултати веднага след първата сесия. Кумулативен ефект след всяка следваща сесия. Тенът на лицето е по – сияен и дори отпуснатата кожа се чувства по – плътна, преструктурирана и опъната. Кожата изглежда изпълнена, лицето подмладено и по – свежо. А резултатите са изцяло естествени.

2. Програма Втора Кожа „Soin Seconde Peau”


Регенерираща, изглаждаща и лифтинг процедура „Втора кожа”

Продължителност: 60 мин.
Цена: 400 лв.

Предназначение: Подходяща за Състояния на кожата, подложени на стареене.

Цели: Регенерира и изглажда кожата на лицето, осигурява лифтинг ефект; истинска алтернатива на ботокса. Революционна 3D маска от нанофибри с 80% Хиалуронова киселина. Истинска алтернатива на инжекционните процедури. Съчетаването с регенериращ, изглаждащ и лифтинг серум, позволява незабавно заличаване на знаците на годините.

Препоръчителен курс от 3 терапии за 1 месец – 1080 лв

3. Изглаждаща и хидратираща грижа за кожата – “Soin Restructurant et Lissant”


Продължителност: 60 мин.
Цена: 160 лв.

Предназначение: Подходяща за фина, чувствителна, реактивна кожа, белязана от времето.

Цели: Стимулира естествената защитна система на епидермиса. Изглажда фини линии и бръчки. Успокоява кожата. Изравнява тена и хидратира горните слоеве на епидермиса.
Възстановяваща терапия след медицински интервенции като дермаабразио, химически пилинг, лазер. Незабавно възстановяваща и лифтинг процедура за фини, чувствителни и реактивни Състояния на кожата® или Състояния на кожата®, белязани от годините. Кожата Ви е хидратирана, гладка и тонизирана.

4. Луксозен лифтинг “Lift C.V.S.”


Реструктуриращ комплекс за лице

Продължителност: 60 мин.
Цена: 160 лв.

Предназначение: Подходяща за нормални, себорейни, атонични и дебели кожи.

Цели: Лифтинг на лицето. Ексфолира епидермиса, като отстранява мъртвите клетки. Стяга порите. Изсветлява и изглажда кожата. Засилва епидермалното реконсруиране.

Ексфолиираща и лифтинг процедура, , която съчетава тонизиращи и оформящи техники. Скулптурира контура и стяга овала на лицето.

5. Процедура „Booster VIP O2“


Продължителност: 60 мин.
Цена: 160 лв.

Предназначение: Booster VIP O2 ревитализира и стимулира тена, за да придаде яркост и блясък на кожата на лицето.

Цели: Благодарение на иновативната си микро – масажираща текстура и уникалната си формула, Booster VIP O2 е революция в професионалните терапии за лице. Като виден представител на „VIP O2” гамата, този бустер стимулира епидермиса, за да реоксигенира тъканите на кожата. Пукащият ефект, който ще усетите по време на терапия, си взаимодейства с уникалната „VIP O2” платформа за борба със замърсяванията, за постигане на изключителни резултати: Кожата е изцяло детоксикирана и реоксигенирана, изчистена от замърсявания и по – сияйна.

6. Терапия за незабавно възстановяване „Biologique Feerie „


Продължителност: 60 мин.
Цена: 190 лв.

Предназначение: Подходяща за дебели и/или отпуснати състояния на кожата, с отворени пори.

Цели: Освежава и успокоява кожата, унифицира тена, тонизира и хидратира. Изглажда чертите на лицето и стяга кожата, като изпълва и заличава бръчки и фини линии.Възстановяваща терапия след медицински интервенции.

Тази интензивна терапия е особено препоръчителна за възстановяване на кожата след естетични, дерматологични процедури. Тя стяга, тонизира и обновява кожата. Изглажда бръчките, фините линии и очертава контура на лицето. Идеална терапия за плътни кожи, лишени от тонус и/или с широки пори.

7. Морска терапия с листа от водорасли „Soin Biovector Marin“


Продължителност: 60 мин.
Цена: 190 лв.

Предназначение: Подходяща за девитализирани и изморени състояния на кожата, с бръчки.

Цели: Енергизира и тонизира кожата. Изглажда бръчките. Помага да се предотврати появата на възрастови пигментни петна.

Процедура, специално създадена за девитализирани, изморени и/или с бръчки Състояния на кожата®, с незабавен и дълготраен, стягащ ефект. Благодарение на използването на морски елементи, минерали и Remodeling Face®, дълбоките бръчки са изгладени, формата на лицето е стегната, а кожата тонизирана.

8. Процедура с Хайвер и Колаген – „Soin Caviar Integral“


Продължителност: 60 мин.
Цена: 190 лв.

Предназначение: Подходяща за девитализирани и дехидратирани Състояния на кожата, загубили своя тонус, с разширени пори.

Цели: Хидратира кожата и изглажда проявените фини бръчки. Стимулира обмяната и епидермалното обновяване. Успокоява епидермиса и намалява зачервяванията.

Процедурата е създадена за грижа за взискателни Състояния на кожата®. Благодарение на регенериращите свойства на хайвера, комбинирани с ефикасността на колагена, кожата Ви е гладка и стегната. Овлажнява, подхранва и стяга. Терапията е предназначена за дехидратирани кожи, лишени от тонус.

9. Троен лифтинг с апарат Remodeling Face® – Soin Triple Lift avec Remodeling Face®


Продължителност: 105 мин.
Цена: 350 лв.

Предназначение: Подходяща за нормални към дебели Състояния на кожата, имащи нужда от тонус.

Цели: Механично ексфолира епидермиса и отстранява мъртвите клетки. Изглажда текстурата на кожата и стяга порите. Увеличава реконструирането на епидермиса, тонизира, успокоява и укрепва кожата. Изравнява тена и помага да се стимулира епидермалната натурална защитна система на епидермиса.

Рескулптурираща процедура, която комбинира два ексфолиращи, възстановяващи и лифтинг бустера с използването на апарата Remodeling Face®. Комплексна терапия за ремоделиране и изпълване обема на лицето.

10. По-гладка и озарена кожа с коктейл от Фруктови киселини “Soin Peeling Aux acides de fruits “


Продължителност: 60 мин.
Цена: 160 лв.

Предназначение: Подходяща за дебели, себорейни и/ или хипер – кератинизирани Състояния на кожата или кожа с белези.

Цели: Омекотява и тонизира епидермиса. Изсветлява пигментните петна. Изглажда и намалява фините линии и бръчки. Интензивна грижа, която обновява епидермиса.

Изчистваща и обновяваща грижа за плътни, себорейни и/или хипер-кератинизирани или кожи с белези. Омекотява и тонизира епидермиса. Изсветлява пигментните петна. Изглажда и намалява фините линии и бръчки. Интензивна грижа за кожата, която обновява епидермиса. Нова кожа, дори и за по-дебелите кожи.

11. Ексфолираща терапия „Soin Masque exfoliant P50 visage” за стягане овала на лицето и изпълване на кожата


Продължителност: 60 мин.
Цена: 160 лв.

Предназначение: Подходяща за дебели кожи с бръчки, изгубили своята еластичност, с неравна пигментация, с признаци на преждевременно остаряване.

Цели: Стяга овала на лицето и „изпълва кожата”. Има истински стягащ ефект. Озарява тена. Има регенериращ ефект. Кожата е по – гладка, мека и фина.

Тази терапия е създадена за плътни кожи с бръчки, които са изгубили еластичност и имат неравна пигментация. Изравнява и осветява тена. Тонизира и стяга овала на лицето. Заличава фините повъхностни несъвършенства. Резултати: Стяга овала на лицето и „изпълва” кожата. Има истински стягащ ефект. Озарява тена. Има регенериращ ефект дори и при много дебели кожи.

12. Хидратираща терапия за сияен тен „Hydreclat“


Продължителност: 45 мин.
Цена: 100 лв.

Предназначение: Подходяща за зрели състояния на кожата и/или кожа с пигментни петна.

Цели: Изчиства кожата и стяга порите. Прави тена сияен и равен. Възстановява бариерната функция на епидермиса. Хидратирaщa и изпъваща процедура, която озарява, тонизира тена и освежава кожата.

13. Ремоделираща процедура МС110– „Soin MC110 Restructurant”


Продължителност: 60 мин.
Цена: 150 лв.

Предназначение: Подходяща за нереактивна, девитализирана, плътна и/или слаба кожа.

Цели: Изпълва лицето и намалява фините линии и бръчки. Тонизира и хидратира епидермиса. Изчиства и ексфолира повърхността на кожата.

Изпълваща наново процедура за Състояния на кожата®, лишени от тонус, нормални, девитализирани и с бръчки. Неравномерният микро-профил на епидермиса се изравнява, а формата на лицето Ви е ремоделирана. Вашата кожа изглежда по-гладка, чиста и млада.

14. Себум Ре – балансираща процедура – „Soin Sebo-Reequilibrant“


Продължителност: С бустер MC 110 – 60 мин.
Цена: С бустер MC - 150 лв.

Цена: Без бустер MC - 100 лв.

Предназначение: Подходяща за Състояния на кожата със себорея и/или тенденция към акне, изморена кожа и/или с разширени пори.

Цели:Регулира секрецията на серум. Изчиства и стяга порите. Изсветлява и изравнява тена. Успокоява епидермиса и намалява зачервяванията. Ускорява заздравяването на пъпките по кожата.

Себо-регулираща процедура, която изчиства и стяга порите на кожата, за равномерен, матиран и свеж тен. Тази процедура може да бъде част от цялостна програма за лечение на акне.

15. Хидратираща процедура за чувствителни Състояния на кожата® – „Soin Biosensible”


Продължителност: 60 мин.
Цена: 100 лв.

Предназначение: Подходяща за чувствителни, стресирани и реактивни състояния на кожата.

Цели: Намалява чувствителността на кожата. Успокоява и ребалансира епидермиса. Облекчава опънатостта. Укрепва и реструктурира епидермиса и осигурява комфорт.

Процедура за възстановяване на особено чувствителни, стресирани и дехидратирани Състояния на кожата®. Кожата Ви е успокоена и защитена. Тази терапия може да се прилага непосредствено след медицински, естетични процедури, като лазер, ресърфейсинг, IPL, дермоабразио, мезотерапия.

16. Регенерираща процедура Верникс – „Soin Regenerant Vernix”


Продължителност: 60 мин.
Цена: 160 лв.

Предназначение: Подходяща за стресирани или девитализирани състояния на кожата.

Цели: Увеличава епидермалната реконструкция и регенерация. Активира капацитета на увредената кожа за възстановяване. Предпазва и подобрява хидратацията на епидермиса, като изглажда бръчките, причинени от дехидратация, за по – мека кожа.

Подмладяваща, регенерираща и възстановяваща процедура, която дава на увредената кожа истинско „Прераждане”.

17. Процедура за третиране на кожи с тенденция към розацея –“Soin Erythros”


Продължителност: 60 мин.
Цена: 100 лв.

Предназначение: Подходяща за чувствителни Състояния на кожата, с тенденция към розацея.

Цели: Видимо намалява зачервяванията, причинени от розацея и предотвратява появата на симптомите. Регулира съдообразуването и съдоразширяването. Облекчава усещането за опънатост, укрепва и реструктурира епидермиса и осигурява усещане за комфорт.

Терапия, която зачита деликатния, физилогичен баланс на чувствителните и реактивни Състояния на кожата®, страдащи от зачервяване. Леките, изглаждащи движения и нанасянето на продукти, богати на хидратиращи съставки, помага да се намали зоната от кожата, засегната от зачервяване, както и да се предотврати образуването на нови кръвоносни съдове. Успокоява кожата и й осигурява усещане за комфорт.

18. Процедура за нетолерантни състояния на кожата „Toleskin“


Продължителност: 60 мин.
Цена: 210 лв.

Предназначение: Специално разработена терапия за нетолерантни състояния на кожата.

Цели: Успокояващият бустер „Toleskin” десенсибилизира епидермиса, за да подобри прага му на толерантност и да го защити при сблъсъците му с ежедневния стрес.

Апарат Remodeling Face


remodeling face

Цена: 60лв - 130лв
Времетраене: 15 - 30 мин

Remodeling Face Machine - 130лв.
Ко - Фактор Remodeling Face Machine - 60лв.
Remodeling Face Mentonnieres - 20 мин - 80 лв.

Предназначение: Подходящ за всички състояния на кожата

Цели: Повдига клепачите, подчертава формата на очите, за по-изявени скули, ремоделиране на лицето, по-малко видими бръчки.

Сияен тен, повдигнати клепачи, подчертана форма на очите, по-изявени скули, заострена брадичка, по-малко видими бръчки – това са някои от магическите ефекти, които се постигат с Remodeling Face®. Високо технологично био-стимулиране за персонализирани резултати. Remodeling Face® съчетава силата на четири вида ток: (галваничен, средна и висока честота и „електропорация”) за незабавни и дълготрайни резултати.

Този модул може да бъде използван самостоятелно или да бъде добавен към всяка една терапия.

Този апарат използва най-високо ниво bio – електротерапия за персонализирани козметични процедури и включва четири типа ток:

Галваничен ток – електрически еднопосочен постоянен ток, който подобрява абсорбцията на активните съставки.
Ток с ниска и средна честота – електрически поляризиран еднопосочен ток, който има миотоничен и ремоделиращ ефект.
Атермичен, пулсиращ ток с висока честота – радио вълна в 3MHz до 30MHz спектър, която динамизира и балансира епидермалните функции.
Електропорация – високочестотен импулсен ток, за да се направи горния слой на епидермиса пропусклив и да помогне на активните съставки да мигрират в клетките чрез временно създаване на множество „отвори” в тяхната повърхност.

Ментониерите дават възможност за повдигане и преструктуриране на специфична зона на долните бузи и овала на лицето .

19. Skin Instant Lab и Visio Lab


Цена: 50 лв.
+ Visio Lab - 70 лв.

Диагностиката на кожата на лицето бива визуална, тактилна и апаратна. Biologique Recherche разполагат с единствен по рода си апарат за диагностика на Състоянието на кожата на лицето, Skin Instant Lab, който прецизно, процентно измерва следните характеристики: ниво на хидратация, еластичност, пигментации, себум и естествена защита на кожата, като изследването се прилага в различни зони на лицето. На базата на направената козметична оценка на епидермиса, вашият специалист ще ви препоръча най-подходящите продукти за домашна грижа и процедури в салона, за здрава и сияйна кожа.

Процедури за тяло, съставени според персоналното състояние на кожатаBiologique Recherche прилага своя опит в процедурите за лице и в персонализирания си подход към тялото, с предложение за цялостна диагностика на тялото, включително акета, визуално изследване на епидермиса и био-електро стимулация за измерване и анализ на телесния състав.

Ексфолиращ, хидратиращ и релаксиращ масаж – „Р50 „Нова кожа”
Подготовка на епидермиса


Продължителност: 60 мин.
Цена: 120 лв.

Предназначение: Подходяща за всяко състояние на кожата.

Цели: Ексфолира и елиминира мъртвите клетки на кожата и замърсявания. Стимулира епидермалните функции и увеличава епидермалната устойчивост. Тонизира и хидратира кожата. Освободена от мъртви клетки и замърсявания, кожата на тялото Ви е бляскава, мека, поравномерна и тонизирана.

Тази терапия включва пилинг на тяло и хидратиращ масаж, който възстановява здравето на роговия слой, оставяйки кожата ефективно защитена от суровите климатични условия (слънце, вятър, студ). Препоръчително е прилагането на тази процедура, преди други терапии за тяло. Възползвайте се веднъж месечно, за да запазите кожата си красива и здрава.

Детоксикираща терапия с водорасли – „Soin Detoxifiant aux Algues”


Продължителност: 60 мин.
Цена: 130 лв.

Предназначение: Подходяща за всички Състояния на кожата.

Цели: Симулира микроциркулацията и помага да се разградят локализираните, нежелани мастни натрупвания. Елиминира токсините и излишната вода. Тонизира, хидратира и стяга епидермиса.

Съчетаването на енергизиращ и ексфолиращ масаж с маска от термални водорасли, тонизира и детоксикира Вашия епидермис. Маската и последващият бустер се избират от специалиста, според състоянието на кожата. В зависимост от това, кой бустер се използва и дали се въздейства върху зони или върху цялото тяло, процедурата може да продължи 60/90 или 120 мин. Презизната диагностика и персонализираният подход, осигуряват забележителни резултати веднага след първата процедура. За оптимални резултати се препоръчва курс от терапии.

Пакет „предплатена привилегия“ – 4 терапии – 360 лв.

Отслабваща процедура с етерични масла – „Cure Minceur au Gant”


Продължителност: 60 мин.
Цена: 130 лв.

Предназначение: Подходяща за всички Състояния на кожата.

Цели: Персонализирана отслабваща терапия с добавени предимства на ароматерапия.

Стимулира микроциркулацията и помага да се разградят локализираните, нежелани мастни натрупвания. Елиминира токсините и излишната вода. Тонизира, хидратира и извайва епидермиса.

Отслабваща процедура, която се съчетава с предимствата на ароматерапията. Тя стимулира микроциркулацията и подпомага елиминирането на токсини и задържани течности. Препоръчваме терапевтичен цикъл от 6 процедури за 2 месеца.

Пакет „предплатена привилегия“ – 6 терапии – 540 лв.

Антицелулитна процедура с активно изгаряне на мазнини – „Cure Anti-C & Booster Minceur”


Продължителност: 90 мин.
Цена: 140 лв.

Предназначение: Подходяща за Състояния на кожата с локални мастни натрупвания и видими признаци на целулит.

Цели: Нежното ексфолиране помага проникването на активните съставки и възстановява качеството на роговия слой на кожата. Активира микроциркулацията и видимо намалява целулита. Липолитичното действие предизвиква отслабване.

Процедура, която подобрява стегнатостта на кожата и микроциркулацията. Ефективността на терапията се мултиплицира чрез използването на Бустер за отслабване. Препоръчваме терапевтичен цикъл от 6 процедури за 2 месеца.

Пакет „предплатена привилегия“ – 4 терапии – 430 лв.

Терапия за намаляване обиколката на бедрата и отекли, „тежки” крака


Продължителност: 60 мин.
Цена: 140 лв.

Предназначение: Подходяща за облекчаване на изморени, „тежки”, отекли крака, както и при бременност, и дълги пътувания

Цели: Засилва микроциркулацията и облекчава умората. Превенция срещу отичането на краката. Осигурява усещане за лекота и свежест. Подсилва и оздравява дермата. Тази терапия за крака се предлага в няколко варианта, в зависимост от Състоянието на кожата©. Масажната техника, която се изпозлва в терапията включва рефлексотерапия, дренаж и стимулиране. Резултати: Укрепва епидермиса, помага да се подобри кръвообращението, заличава усещането за „тежки крака”. Предоставя усещане за свежест и лекота, благодарение на термалния ефект – топло/студено.

Пакет „предплатена привилегия“ – 4 терапии – 360 лв.

Релаксираща, рехармонизираща грижа за тялото – „Soin Reharmonisation du Corps”


Продължителност: 60 мин.
Цена: 120 лв.

Предназначение: Подходяща при мускулно напрежение, стрес или нужда от ре-хармонизация.br>
Цели: Освобождава блокажите, възлите, излишната енергия натрупана в определени области на тялото и хармонизира циркулацията на енергията. Зачита и подобрява циркулацията на кръвта и лимфата. Добър антистрес ефект за пълен релакс. Процедура, която помага за релаксиране и отпускане на мускулното напрежение. Тялото и духът възвръщат своя баланс и комфорт.

Апаратно хидро-вакуумно почистване на лице с AQUA GLO PLUS


Продължителност:40 - 60 мин.
Цена: 120 лв.

Предназначение: Подходяща за кожи с черни точки, акне и комедони.
Цели:Намалява броя на demodex, особено тези, които се хранят със себум. Подобрява цвета на кожата, отстранява нежеланата пигментация. Цялостно подмладяване на кожата.

Класическо Почистване на лице с продукти на френската марка Simon Mahler.


Продължителност: 60 - 80 мин.
Цена: 90 лв.

Пилинг BioRePeelCL3


Двуфазна технология - пилинг с хидратация,регенерация, био-стимулатор,ревитализант,анти-акне,комедони, анти-ейдж,антиоксидант

Лице:40 - 60 мин.
Пакет 3 бр. процедури лице: 310 лв.
Лице и шия: 160 лв.
Пакет 3 бр. процедури 370 лв.

Derma Oxy


Продължителност:45 мин.
Цена: 130 лв.
Цена за скалп: 130 лв.

Предназначение: Стимулира кожата със специфични бустери, съдържащи хиалуронова киселина, есенциални витамини, пептиди и чист 95% кислород. Derma Oxy терапия е подходяща за всички състояния на кожата.
Цели:Поддържа и възстановява баланс на кожата, като добавя нов хиалурон, стимулира производството на колаген, подхранва еластина и повишава еластичността на кожата.

WISH Pro


WISH Pro използва Magnetic Infusion Technology за преобразяване на магнитни импулси в активно енергийно поле ,което създава светлина или електрически ток. Нежните масажни движения и притискането на серия от мускулни и лимфни точки по време на процедурата освобождават стреса , балансират лимфодренажа ,осигуряват лифтинг ефект , редуцират финните линии и бръчки , насищат кожата с витамини и хранителни вещества.

Продължителност: 70 мин.
Цена: 90 - 120 лв.

Ендосфера


Първият в България апарат с микро вибрация EndoSpheresTherapy. Иновативната Ендосфера терапия ефективно отсранява:
- целулит във всички стадии и перфектно моделира контурите на тялото;
- видимо намалява обемите, подобрява релефа и тонуса на кожата, активира обменните процеси, укрепва съединителната тъкан, подобрява трофиката на мускулната тъкан,отстранява мускулни болки и крампи, премахва оточност, подобрява общото състояние на организма.

Продължителност: 30 - 40 - 60 мин.
Цена: Стандартна процедура /40 мин./ - 160 лв.

Пакет 12 процедури : 1599 лв.

Цяло тяло: 60 мин - 200 лв.
Пакет 12 процедури : 1899 лв.

Половин тяло: 30 мин - 140 лв.
Пакет 12 процедури : 1299 лв.

Масажи за тялоРелаксиращ антистрес масаж


Продължителност: 60 мин. / 30 мин. (само гръб)
Цена: 79 лв. / 39 лв.

Добрият релаксиращ масаж облекчава стреса и напрежението във мускулите и оставя усещане за благополучие. Той помага за подобряване на цялостната ви циркулация, така че органите и кожата ви да получават повече кислород и да се задвижи течността през вашата лимфна система. Релаксиращият масаж насърчава храносмилането и детоксикацията на тялото ви. Това ще ви помогне да спите по-добре. Масажът също така ще помогне да успокоите вашите мускули, да намалите болките и навяхването и да помогне на кожата ви да излекува малки наранявания.

Пакет 3 масажа на цяло тяло – 200 лв.

Антицелулитен масаж


Продължителност:35 мин.
Цена: 45 лв.

Целулитът е състояние, при което се наблюдава нарушение на съединителната тъкан, като диагностиката му се свежда най-често до външните му проявления – кожа, наподобяваща портокалова кора. Един от методите за премахването на целулита е антицелулитния масаж. Неговата цел е да се разбият мастни образувания, да се стимулира кръвообращението и лимфообращението. Техниките, които се прилагат са интензивни и енергични. Нашите специалисти прилагат стандартен ръчен антицелулитен масаж с натурално антицелулитно олио, което има дрениращ ефект. То подобрява кръвооросяването на тъканта. По желание на клиента може да се приложи и антицелулитен масаж с вендузи.

Пакет 8 масажа – 300 лв.

Дълбокотъканен масаж


Продължителност: 60 мин. / 30мин. (само гръб)
Цена: 89 лв. / 49 лв.

Дълбокотъканен масаж в съчетание с елементи на различни масажни техники. За вас това е една възможност да усетите същността си, да погледнете на тревожещият ви проблем отстрани, да видите в негативното преживяване положителните страни и обратно. Подходящ при обща скованост на тялото, безсъние, схванат врат, болки в гърба и кръста, главоболие, физически и емоционален стрес. Редовно прилагане на дълбокотъканен масаж възстановява жизнения тонус на целия организъм, укрепва имунната система. Балансира тялото, ума и сърцето. Масажът е подходящ както за мъже, така и за жени.

Пакет 3 масажа за цяло тяло – 220 лв.

Масаж за скалп


Продължителност:30 мин.
Цена: 39 лв.

Точков масаж на скалп – обработват се точки, които премахват главоболието и стреса. Масажът е подходящ при хронични болки в областта на главата като мигрена, синузит, шийни дискови хернии, плексити, дори ошипяване. Масажът на скалпа е особено подходяща при хронични болки в областта на главата като мигрена, oбща скованост на тялото, предизвикана от заседнал начин на живот, както и при физически и емоционален стрес, депресивни състояния, безсъние и тревожност. Действа антистресово.

Масаж със свещ


Продължителност:40 мин. / 60мин.
Цена: 45 лв. / 65 лв.

Масажната свещ е вид масажно масло, натурален балсам с полезни и лечебни свойства. Съдържа специални благоуханни растителни масла, пчелен или соев восък, което я прави подходяща при арома масажи, лечебни процедури, антицелулитни терапии и пр. Свещта се запалва в началото на процедурата и се оставя да гори 15 минути. След динамичния ден, ще затопли цялото ви тяло. Уникално релаксираща спа терапия с ароматна свещ от благоуханни топли етерични масла, която включва нежен пилинг на цяло тяло или гръб. Почиства и премахва горния слой мъртви клетки и се предлага в няколко различни варианта, в зависимост от желанието и предпочитанието на клиента.

Всички ароматни свещи, ползвани при този вид терапия съдържат специално подбрани 100% натурални растителни масла с различен ефект – подхранване, хидратация, повишаване на тонуса и много други.. Спа терапията с масажна свещ помага за по – добрата еластичност на кожата и нейното регулярно почистване от мъртви клетки.

Рефлексология


Цена: 39 лв.

Рефлексотерапията се осъществява чрез кратки, но интензивни притискания в областта на стъпалата, ръцете и ушите.. Тялото постепенно се настройва към нивата на натиск, като по този начин постепенно подобрява функцията на мускулите, вътрешните органи и системи. Рефлексологията подпомага способността на организма да се възстановява като подобрява кръвообръщението и доставя допълнително кислород и хранителни вещества до клетките и подпомага елиминирането на отпадните продукти от организма и цялостната му детоксикация. С методите на рефлексологията се подпомагат кръвообръщението, дихателната, ендокринната, имунната системи и обмяната на веществата в организма.

Процедури за коса, съставени според персоналното състояние на скалпаИскате коса като на Парижанка? Тайната е в правилната грижа за скалпа.

1. Кислородна и укрепваща процедура за коса -„Soin Oxygenant-Fortifiant“


Продължителност: 60 мин.
Цена: 120 лв.

Предназначение: Подходяща при нисък приход на кислород към скалпа и суха, безжизнена коса.

Цели: Окислява скалпа. Придава обем на косата – тя е мека, блестяща и лесна за разресване. За спокоен и здрав скалп. Придава усещане за чистота и лекота. Процедура за насищане с кислород и укрепване на Вашата коса.

За оптимални резултати се препоръчва курс от 5 сесии Мезотерапия с апарат Micro Puncture Lab.

2. Процедура за регулиране на себума – „Soin Sebo-Regulateur“


Продължителност: 60 мин.
Цена: 120 лв.

Предназначение:Подходяща за себорейни и хипер себорейни Състояния на скалпа.

Цели: Внимателно почиства и пречиства кожата на скалпа. Редуцира нивата на себум и ребалансира скалпа. Оставя косата със здрав и силен вид. Процедура, която нежно почиства и пречиства косата Ви. Намалява и регулира себумното производство.

3. Балансираща процедура за сух пърхут – „Soin Equilibrant Pelicules Seches“


Продължителност: 60 мин.
Цена: 120 лв.

Предназначение: Подходяща за Състояния на скалпа със сух пърхот.

Цели: Пречиства, ексфолира и хидратира внимателно. Обновява и успокоява чувствителния и раздразнен скалп. Успокоява сърбежа и оставя косата ви бляскава. Балансираща процедура за коса със сух пърхут. Нежно елиминира люспенето на скалпа.

4. Балансираща процедура за мазен пърхут – „Soin Equilibrant Pelicules Grasses“


Продължителност: 60 мин.
Цена: 120 лв.

Предназначение: Подходяща за Състояния на скалпа с мазен пърхот

Цели: Пречиства и ребалансира скалпа. Възстановява естествената, оптимална хидратация на скалпа. За здрав скалп и пречистена коса. Балансираща процедура за коса с мазен пърхут. Нежно елиминира люспенето на скалпа.

5. Кислородна и укрепваща процедура с Мезотерапия – „Forfait Soin Oxygenant Fortifiant avec Micro-Puncture“


Продължителност: 60 мин.
Цена: 250 лв.

Предназначение: Подходяща за Състояния с косопад.

Цели: Стимулира и ревитализира растежа на косъма. Процедурата с Мезотерапия е създадена за изморен скалп и косопад.
Курс от 5 сесии, комбинирани с Coctail d’Actifs Regenerants (Активен регенериращ коктейл), стимулира и ревитализира растежа на косъма.